OM DANSK ARBEJDSSKADE AGENTUR

Dansk Arbejdsskade Agentur har siden 2009 fokuseret på at tilbyde arbejdsskadeforsikringer og service af høj kvalitet baseret på viden og engagement, der sikrer værdifulde løsninger for vores samarbejdspartnere og kunder.

I samarbejde med en række tæt tilknyttede konsulenter, som alle i mange år har beskæftiget sig med drift af arbejdsskadeforsikringer, bibringer Dansk Arbejdsskade Agentur med en meget solid erfaring til gavn for vores samarbejdspartnere.

Vores solide erfaring gør os til specialister. Vi arbejder tæt sammen med forsikringsmæglere, -agentener og virksomheder for at udvikle specialaftaler med fleksible løsninger. Vi har mere end 3.000 virksomhedskunder – fra de helt store virksomheder til mellemstore og mindre virksomheder. Mere end 125.000 personer er forsikrede via Dansk Arbejdsskade Agentur.

Vores mål har altid været og er fortsat at tilbyde arbejdsskadeforsikringer af høj kvalitet, men med en gennemskuelige præmiestruktur. Samtidig holder vi med vores skadesbehandlere fokus på at få skadelidte hurtigt tilbage på arbejdsmarkedets via tilbud om ProAktiv skadesopfølgning.

Dansk Arbejdsskade Agentur arbejder kontinuerligt på at optimere vores systemløsninger, så vi kan tilbyde hurtige og let anvendelige systemer til gavn for alle.

Vi er meget stolte over vores samarbejde med A+ ratede Sompo International Insurance, som Dansk Arbejdsskade Agentur repræsenterer i Danmark.

Sompo International Insurance er med Europæisk base i London og Luxemburg et af de største Japansk A+ ratede selskaber med mere end 80.000 medarbejdere i 223 byer fordelt i 34 lande.

Flere informationer kan findes her; www.sompo-intl.com/about-us/

Du finder os her:
Dansk Arbejdsskade Agentur ApS
Købmagergade 5, 2. sal
1150 København K
CVR: 20267836